Aktor: Freddie Highmore

 • The Spiderwick Chronicles

  Image The Spiderwick Chronicles (2008)
  HD
  The Spiderwick Chronicles (2008)
  Pas zhvendosjes me mamanë e tyre në qytezën Spajdëruik, binjakët Xhared dhe Simon Grace së bashku me motrën e tyre Mel, do ta gjejnë veten në një botë alternative të mbushur me zana dhe krijesa magjike.
  Image The Spiderwick Chronicles (2008)
 • August Rush

  Image August Rush (2007)
  HD
  August Rush (2007)
  Një dramë e cila është si një përrallë zanash, ku një djalë jetim përdor dhuntinë e tij (muzikën) si çelës për gjetjen e prindërve biologjik.
  Image August Rush (2007)
 • Astro Boy – Roboti Astro

  Image Astro Boy (2009) – Roboti Astro
  HD
  Astro Boy (2009) – Roboti Astro
  Roboti Astro Dublim Shqip Në qytetin futurist Metro, jeton roboti i vogël Astro, me aftësi të jashtëzakonshme. Ai niset në një udhëtim në kërkim të ngrohtësisë së familjes dhe përfundon në Tokë.
  Image Astro Boy (2009) – Roboti Astro
 • The Good Doctor Sezoni 3

  Image The Good Doctor Sezoni 3
  HD
  The Good Doctor Sezoni 3
  Një kirurg i ri me sindromën Savant është rekrutuar në njësinë kirurgjikale të një spitali prestigjoz. Do të lindë pyetja: a mundet që një person që nuk ka aftësinë të lidhet me njerëzit, të shpëtojë jetën e tyre?
  Image The Good Doctor Sezoni 3
 • The Good Doctor Sezoni 2

  Image The Good Doctor Sezoni 2
  HD
  The Good Doctor Sezoni 2
  Një kirurg i ri me sindromën Savant është rekrutuar në njësinë kirurgjikale të një spitali prestigjoz. Do të lindë pyetja: a mundet që një person që nuk ka aftësinë të lidhet me njerëzit, të shpëtojë jetën e tyre?
  Image The Good Doctor Sezoni 2
 • The Good Doctor Sezoni 1

  Image The Good Doctor Sezoni 1
  HD
  The Good Doctor Sezoni 1
  Një kirurg i ri me sindromën Savant është rekrutuar në njësinë kirurgjikale të një spitali prestigjoz. Do të lindë pyetja: a mundet që një person që nuk ka aftësinë të lidhet me njerëzit, të shpëtojë jetën e tyre?
  Image The Good Doctor Sezoni 1
 • The Golden Compass

  Image The Golden Compass (2007)
  HD
  The Golden Compass (2007)
  Në një univers paralel, Lara Belakua udhëton në veri për të shpëtuar disa fëmijë që janë rrëmbyer nga një organizatë e mistershme.
  Image The Golden Compass (2007)
 • Almost Friends

  Image Almost Friends (2016)
  HD
  Almost Friends (2016)
  Dikur një shef kuzhine premtues, tani një djalosh i pamotivuar që jeton në shtëpinë e mamasë së tij, Çarli e fiton jetesën duke punuar si një asistent menaxher në një kinema. Kur ai takon vajzën e ëndrrave dhe babai i tij i larguar prej kohësh kthehet, ai përpiqet të zbulojë atë që do të jetë me të vërtetë.
  Image Almost Friends (2016)