Aktor: Hannah New

 • Black Sails Sezoni 4

  Image Black Sails Sezoni 4
  HD
  Black Sails Sezoni 4
  Kapiten Flint dhe piratët e tij njëzet vjet para romanit klasik të Robert Louis Stevenson "Island Treasure".
  Image Black Sails Sezoni 4
 • Black Sails Sezoni 3

  Image Black Sails Sezoni 3
  HD
  Black Sails Sezoni 3
  Kapiten Flint dhe piratët e tij njëzet vjet para romanit klasik të Robert Louis Stevenson "Island Treasure".
  Image Black Sails Sezoni 3
 • Black Sails Sezoni 2

  Image Black Sails Sezoni 2
  HD
  Black Sails Sezoni 2
  Kapiten Flint dhe piratët e tij njëzet vjet para romanit klasik të Robert Louis Stevenson "Island Treasure".
  Image Black Sails Sezoni 2
 • Black Sails Sezoni 1

  Image Black Sails Sezoni 1
  HD
  Black Sails Sezoni 1
  Kapiten Flint dhe piratët e tij njëzet vjet para romanit klasik të Robert Louis Stevenson "Island Treasure".
  Image Black Sails Sezoni 1
 • Maleficent

  Image Maleficent (2014)
  Maleficent (2014)
  Një zanë hakmarrëse nxitet të mallkojë një princeshë të posalindur, por zbulon se fëmija mund të jetë një person i cili mund të sjellë paqe në vendin e tyre të trazuar.
  Image Maleficent (2014)