Western

 • Far from Men

  Image Far from Men (2014)
  HD
  Far from Men (2014)
  Në vitet ’50, në Algjeri, një mësues shkolle pranon të dorëzojë në gjykatën franceze një vendas të akuzuar për vrasje. Dy burra shumë të ndryshëm në një botë të trazuar, janë të detyruar të udhëtojnë së bashku në malet e Atlasit, drejt fatit të tyre…
  Image Far from Men (2014)
 • For a Few Dollars More

  Image For a Few Dollars More (1965)
  HD
  For a Few Dollars More (1965)
  Dy gjuetarë shpërblimesh me të njëjtin qëllim bashkëpunojnë për të kapur një kriminel të rrezikshëm.
  Image For a Few Dollars More (1965)
 • Indiana Jones and the Temple of Doom

  Image Indiana Jones and the Temple of Doom (1984)
  HD
  Indiana Jones and the Temple of Doom (1984)
  Indiana Xhons, një arkeolog i famshëm, mbërrin në Indi e cila është ende pjesë e Perandorisë Britanike, Atij i kërkohet të gjejë një gurë të çmuar. Ai do të ndeshet me një kult sekret ku praktikohen sakrificat njerëzore ne katakombe.
  Image Indiana Jones and the Temple of Doom (1984)
 • The Sisters Brothers

  Image The Sisters Brothers (2018)
  HD
  The Sisters Brothers (2018)
  Ngjarjet zhvillohen në Oregon, në vitin 1850, ku dyshja e vrasësve, vëllezërit Sisters, vihen në kërkim të një kimisti, i cili kishte shpikur formulën për të gjetur arin e fshehur në lumë.
  Image The Sisters Brothers (2018)
 • Appaloosa

  Image Appaloosa (2008)
  HD
  Appaloosa (2008)
  Dy miq punojnë si sherifë në një qytet të vogël që po vuan nga sundimi i një kaubojsi. Atyre do u komplikohet puna nga ardhja e një vejushe të re.
  Image Appaloosa (2008)
 • The Ballad of Buster Scruggs

  Image The Ballad of Buster Scruggs (2018)
  HD
  The Ballad of Buster Scruggs (2018)
  Një antologji me gjashtë filma të shkurtër që ndodhin në epokën e Luftës Civile të shekullit XIX, gjatë vendosjes në Perëndimin e Egër. Personazhe historish të ndryshme, që në fund lidhen mes tyre dhe që transmetojnë filozofinë e jetës...
  Image The Ballad of Buster Scruggs (2018)
 • The Outsider

  Image The Outsider (2019)
  HD
  The Outsider (2019)
  Në kërkim të një jete më të mirë, një punonjës i hekurudhës e gjen veten në anën e gabuar të një grupi ligjvënësish të korruptuar. Ndërkohë që marshalli përpiqet të kontrollojë qytetin e tij, një tragjedi e detyron atë të vendosë midis drejtësisë dhe familjes.
  Image The Outsider (2019)
 • The Searchers

  Image The Searchers (1956)
  HD
  The Searchers (1956)
  Një veteran i luftës civile fillon udhëtimin për shpëtimin e mbesës së tij nga një fis indian. Por a do t'ia arrijë qëllimit? Shikoni filmin për më shumë...
  Image The Searchers (1956)
 • Little Woods

  Image Little Woods (2018)
  HD
  Little Woods (2018)
  Një Western modern rreth dy motrave që punojnë në mënyrë të paligjshme për të përmirësuar jetesën e tyre.
  Image Little Woods (2018)
 • Hostiles

  Image Hostiles (2017)
  HD
  Hostiles (2017)
  Në vitin 1892, një kapiten legjendar i ushtrisë amerikane, pranon të shoqërojë një shef të indigjenëve dhe familjen e tij në shtëpi, nëpërmjet një territori të rrezikshëm.
  Image Hostiles (2017)
 • The Lone Ranger

  Image The Lone Ranger (2013)
  HD
  The Lone Ranger (2013)
  Një luftëtar shpirtëror i indianëve të Amerikës, Tonto, tregon historitë e pathëna që transformuan Xhon Ridin, një njeri të ligjit, në një legjendë të drejtësisë. Dy heronjtë e papritur duhet të mësojnë të bashkëpunojnë dhe të luftojnë kundër lakmisë dhe korrupsionit.
  Image The Lone Ranger (2013)
 • Once Upon a Time in the West

  Image Once Upon a Time in the West (1968)
  HD
  Once Upon a Time in the West (1968)
  Historia epike një të huaj misterioze , i cili fatketsisht duhet të mbroj një grua të bukur nga një vrasës i pa mëshirshëm i cili punon në hekurudha.
  Image Once Upon a Time in the West (1968)
 • Valley of Bones

  Image Valley of Bones (2017)
  HD
  Valley of Bones (2017)
  Një paleontologe e pafat, që po lufton për të rritur djalin e saj, drejtohet drejt një zbulimi të rëndësishëm, në një vend gërmimi, nga një ish i droguar, por lidhjet e tij me kartelet rrezikojnë ti varrosin të dy nën peshën e të shkuarës së tyre kriminale.
  Image Valley of Bones (2017)
 • Tracker

  Image Tracker (2010)
  HD
  Tracker (2010)
  Një veteran afrikano jugor i luftës së Boerit sapo ka imgruar në Zelandën e Re dhe punësohet për të gjurmuar një njeri të akuzuar për vrasjen e një ushtari...
  Image Tracker (2010)
 • Justice

  Image Justice (2017)
  HD
  Justice (2017)
  Një marshall i Shteteve të Bashkuara kërkon të vendosë drejtëse për vdekjen e vëllait të tij. Ai mbron një qytezë të vogël nga një kryebashkiak i korruptuar dhe banda e tij që kanë qëllim të deklarojnë Luftën Civile.
  Image Justice (2017)
 • Trinity Is STILL My Name!

  Image Trinity Is STILL My Name! (1971)
  HD
  Trinity Is STILL My Name! (1971)
  Bambino (Vogëlushi) përpiqet t'i mësojë zantin vëllait të tij, Triniti, por përfundojnë duke ndihmuar një familje pionerësh dhe duke prishur një rrjet tregtie armësh.
  Image Trinity Is STILL My Name! (1971)
 • They Call Me Trinity

  Image They Call Me Trinity (1970)
  HD
  They Call Me Trinity (1970)
  Një endacak dembel e i armatosur, se bashku me vëllanë e tij, një hajdut i shëndoshën kuajsh, ndihmojnë një komunitet mormonësh që të mbrojnë token e tyre nga kryebashkiaku dhe xhelatët e tij.
  Image They Call Me Trinity (1970)
 • 17 Miracles

  Image 17 Miracles (2011)
  HD
  17 Miracles (2011)
  Si pjesë e kompanisë Willie Handcart, Levi Savage kishte frikën që po të largohej vonë në sezon do çonte në dëshpërim dhe vdekje. Ajo çka ai kuptoi është se për çdo tragjedi, ka disa mrekullira.
  Image 17 Miracles (2011)
 • Hickok

  Image Hickok (2017)
  HD
  Hickok (2017)
  Policit legjendar, Billi Hikoku i egër, i jepet detyra që të zbusë qytetin më të egër të perëndimit. Ndërkohë, i vihet në provë fama si njeriu më i shpejtë me armët.
  Image Hickok (2017)
 • Brimstone

  Image Brimstone (2016)
  HD
  Brimstone (2016)
  Një grua kthehet në një të arratisur kur ajo akuzohet gabimisht për një krim që nuk e ka kryer dhe është nën gjuetinë e një predikuesi hakmarrës...
  Image Brimstone (2016)
 • The Magnificent Seven

  Image The Magnificent Seven (2016)
  HD
  The Magnificent Seven (2016)
  Shtatë pushkatarë të zotë në perëndimin e vjetër, mblidhen bashkë për të ndihmuar një fshat të vogël nga disa hajdutë mizorë.
  Image The Magnificent Seven (2016)
 • Traded

  Image Traded (2016)
  HD
  Traded (2016)
  Në "pazaret" e viteve 1880 në perëndim, një baba duhet të largohet nga ferma e tij për në qytetin Dodge për të shpëtuar vajzën e tij nga një armik i vjetër, duke e vënë në provë reputacionin e tij si tërheqësi më i shpejtë i këmbëzës në ato vende.
  Image Traded (2016)
 • Unforgiven

  Image Unforgiven (2013)
  HD
  Unforgiven (2013)
  Ish-vrasësi i Shogunatit, Jubei Kamata, detyrohet të thyejë premtimin që i ka bërë gruas dhe të nxjerr edhe një herë shpatën e samurait për të ndihmuar një mik të vjetër.
  Image Unforgiven (2013)